restaurant grote groep amsterdam
De 10 beste restaurants voor groepsdiners in De Pijp Amsterdam.
Beste van 2019. Beste restaurants voor groepen in De Pijp Amsterdam, Nederland. Restaurants in Amsterdam. Restaurants in Grote groepen in De Pijp. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Restaurants voor groepsdiners in De Pijp. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd.
Gezellig eten met een grote groep in Amsterdam Dante Kitchen Bar.
Voor diverse gezelschappen zakelijk of privé vinden er in Dante verschillende kleine en grote evenementen plaats. Dante kan op basis van uw wensen een evenement op maat samenstellen. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op om een afspraak te maken en de verschillende mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op.: Vraag vrijblijvend een offerte aan indien u met een groep wilt eten in Amsterdam, of neem contact met ons op om een afspraak te maken en de verschillende mogelijkheden te bespreken. Tel: 31 0 20 774 7473. Dante Kitchen Bar. Spuistraat 320, 1012 VX Amsterdam. 31 0 20 774 7473. Zaal huren Amsterdam. Restaurant aan de Singel.
Groepsrestaurant in Amsterdam Vondelpark3.
Groepsrestaurant in Amsterdam. Ben je op zoek naar een groepsrestaurant om met een groep te eten of borrelen in het centrum van Amsterdam? Dan ben je bij Vondelpark3 aan het goede adres! Wij bieden mogelijkheden voor zowel grote groepen als een kleine groep gasten. We hebben verschillende mogelijkheden voor groepen vanaf 11 personen voor de lunch. Voor groepen vanaf 11 personen voor het diner hebben wij 2 verschillende menus waar je uit kan kiezen. Naast het restaurant hebben we enkele aparte ruimtes waar met een gezelschap geluncht, geborreld, gedineerd of vergaderd kan worden.
Topper 2015 Norling Restaurant Amsterdam Centrum Tibet.
T: 020-7530029 / E: info@norling.nl. Kom ook gewoon gezellig langs naar ons restaurant en neem een kijkje in onze menukaart. We willen graag u persoonlijk ons menu uitleggen. Klik hier voor de menukaart. Ons restaurant is een kleine gezellige plek. Dus we kunnen niet meerdere grote groepen op hetzelfde tijdstip aannemen. Laat het ons van tevoren weten wanneer u komt in een groep. Voor vegetarische: wij serveren ook vegetarische gerechten in ons restaurant. Als u een speciaal dieet heeft, laat het ons weten, we zullen het eten voor u aanpassen. MERKEN DIE WIJ HOUDEN. IENS Top 10 Restaurant in Amsterdam, IENS Toppers 2014 2015. Reguliersdwarsstraat 23, 1017 BJ, Amsterdam Centrum 020-7530029. Hallo in het Tibetaans. Wij zijn een nieuwe Tibetaanse restaurant in het centrum van Amsterdam en onze Tibetaanse keuken heeft veel invloed uit de Himalaya regio.
Restaurant DS De School Amsterdam.
020-737-3197 /////// Open van dinsdag t/m zaterdag. Restaurant DS is gevestigd in een oude werkplaats in De School in Amsterdam West. De grote open ruimte waar het restaurant zich bevindt werd tot een aantal jaar geleden gebruikt als praktijklokaal om automonteurs op te leiden.
Groepen Strandzuid Amsterdam Events en Restaurant.
Voor groepen tot 25 personen is het mogelijk te borrelen en dineren in het restaurant of in The Beach Bar. Hiervoor wordt geen locatiehuur gerekend. Zo is het tegen elk budget mogelijk een diner of borrel voor vrienden, familie en/of collegas te organiseren. Hieronder vind je het vaste aantrekkelijk geprijsde menu voor groepen vanaf 12 personen. Reserveer voor jouw lunch, borrel of diner via onderstaande knop of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Meer dan 25 personen. Ook voor gezelschappen die een evenement willen organiseren is Strandzuid Amsterdam een uitermate geschikte locatie. Ons terrein beschikt over meerdere zalen met elk hun eigen faciliteiten, die exclusief te huren zijn. Ideaal voor bruiloften, bedrijfsfeesten, besloten diners of formele bijeenkomsten als vergaderingen, presentaties en workshops. Klik op de button voor de mogelijkheden. ONZE MOGELIJKHEDEN VOOR GROTE GROEPEN.
Groepsdiner Amsterdam Centrum Spingaren Amsterdam.
Deze diners zijn te boeken via ons reserveringssysteem. Wil je meer weten over Get Events? Ga dan hier naar hun website. Onze keuken is open van. bij groepen van 30 personen of groter, vraag naar de mogelijkheden. Spingaren Restaurant Amsterdam.
Vondelpark3 Amsterdam Groepsdiner Amsterdam.
Dan is een gezellig groepsdiner in Amsterdam natuurlijk dé manier om je dag af te sluiten of juist om je avond goed te beginnen. Het kan alleen, zeker met een grote groep, best lastig zijn om de juiste locatie te vinden. Naast dat je natuurlijk op zoek bent naar een sfeervol restaurant om te dineren met een groep in Amsterdam, wil je uiteraard ook een restaurant dat aansluit bij de wensen van de hele groep. Een uniek restaurant voor een groepsdiner in Amsterdam?
de Buik.
Restaurant NELIS Amsterdam West À la carte groepsdiners Groepsdiners en evenementen voor bedrijven Groepsrestaurant Amsterdam.
NELIS West is 200m2 groot en heeft veel daglicht. Ook een fotoshoot, filmopname of sollicitatieronde kan worden georganiseerd in ons restaurant. Maar ook voor een bedrijfsfeest, diner of borrel ben je bij NELIS aan het goede adres! Wij bieden mogelijkheden voor zowel grote groepen als kleinere gezelschappen. Dineren met een groep van 150 personen?
Ruimtes Restaurant Café In de Waag Amsterdam.
De Waag is zo ingedeeld dat u hier niet alleen individueel of in klein gezelschap, maar ook met grote groepen privé kunt lunchen, dineren, vergaderen of borrelen. Behalve het restaurant zijn er namelijk verschillende sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor besloten gezelschappen.
Groepen Restaurant C Amsterdam.
C Amsterdam is dé perfecte locatie voor groepsdiners, privé of walking dinners, maar ook als feest, vergader, business of eventlocatie. Voor privé gelegenheden hebben wij een mooie zaal waar u in alle rust van ons eten en uw gezelschap kunt genieten. Uw bijeenkomst wordt gegarandeerd een avond om niet te vergeten! Huur voor een geweldige avond de bovenruimte van C af, óf reserveer het gehele restaurant voor een grootschalig walking dinner.

Contacteer ons

Resultaten voor restaurant grote groep amsterdam