restaurant en amsterdam
Japans De restaurant 10 in beste Amsterdam? Japanse Dit restaurants zijn van de Amsterdam. 10 beste.
Kijk even goed waar je moet zijn, want de ingang van het ondergrondse restaurant zonder ramen is makkelijk te missen. Foto: Facebook/ Mo-Jo. Vanuit het restaurant kijk je uit over het Oosterdok en het oude centrum van Amsterdam. Ondertussen kun je genieten van sushi en andere Japanse gerechten voor een vast bedrag.
En Japanese kitchen sake bar in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Dusartstraat 53 h 1072 HP Amsterdam Nederland Kaart. Certificaat van uitmuntendheid TripAdvisor 2016. Gemiddelde prijs 40. Stuur je foto's' naar foto@iens.nl om ze zichtbaar te maken op het profiel van dit restaurant. Over restaurant En Japanese kitchen sake bar. Liefde tussen sake en sushi.
EN restaurant. Japanser wordt het niet. EN restaurant. Japanser wordt het niet. Catch52.nl.
Nieuw in Amsterdam. Catch of the Day. Catch of the Day. Japanser wordt het niet. Natuurlijk zijn ook wij hartstikke dol op het Okura. Kan ook niet anders, met zoveel sterren aan het firmament. Maar ik moet het eerlijk bekennen: ze hebben voortaan geduchte concurrentie. Waar in de Pijp in een grijs verleden ooit een taxi-café gevestigd zat, en waar je toentertijd alleen maar voet over de drempel zette voor een pakje sigaretten, zit sinds een paar maanden EN Japanse Kitchen en Sake Bar. En sinds ik hier een avondje aan de bar heb mogen vertoeven, wil ik alleen nog maar terug. Want geloof me, het is hier een culinair feestje van jewelste. EN is allesbehalve wat je verwacht van een Japans restaurant.
EN Japanese kitchen sake bar, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Japans, Sushi, Aziatisch. Dusartstraat 53, 1072 HP Amsterdam, Nederland. 31 20 470 3666. Alle fotos 123. Certificaat van uitmuntendheid. Wat is het Certificaat van uitmuntendheid? TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen. Online een tafel reserveren. 2 gasten 1 gast. Reserveer een tafel. Zoeken naar beschikbare tijden voor dit restaurant.
Japans restaurant EN Amsterdam Culy.nl.
Japans restaurant EN Amsterdam. Jarenlang was Yamazato in het Okura hotel hét restaurant voor liefhebbers van de Japanse keuken, maar sinds de komst van EN Amsterdam hebben ze er een gevaarlijke concurrent bijgekregen. Stil en zonder aankondiging was EN opeens het gesprek van de dag in de Nederlandse gastronomie.
De 10 beste restaurants in Amsterdam TripAdvisor.
We hebben geweldige resultaten in de buurt van Amsterdam gevonden. Breid je zoekopdracht uit. Bespaar tot 50% bij restaurants in Amsterdam als je boekt op TripAdvisor Alle aanbiedingen bekijken. Bhatti Pasal Authentic Nepalese Food. 1 van 3.662 Restaurants in Amsterdam. Aziatisch Nepalees Gezond Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Heerlijk eten 27/01/2019. Travellers Choice 2018 Winnaar Restaurants. De Silveren Spiegel. 2 van 3.662 Restaurants in Amsterdam. Nederlands Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Wat is dit toch een top restaurant 29/01/2019. Sublieme ervaring 20/01/2019. 3 van 3.662 Restaurants in Amsterdam. Frans Internationaal Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Heerlijk eten en top bediening, ec 26/01/2019.
EN Amsterdam, Japanese restaurant and sake bar.
De gerenommeerde site Eater.com nam EN Japanese kitchen Sake bar op in zijn Januarys listing of Amsterdams best new restaurants en Esquire nam En op in zijn lijst van de 27 lekkerste, coolste, beste en mooiste spots van Amsterdam! We voelen ons gevleid en gestimuleerd om unieke Japanse menus te presenteren! Hulp gevraagd: ben jij student en heb je zin om je beste beentje voor te zetten in ons Japanse restaurant?
Restaurant RED Amsterdam Tournedos Kreeft Keizersgracht 594 1017 EN Amsterdam Tel: 020 320 18 24.
Restaurant Red is met haar unieke concept, kreeft en tournedos, dé hotspot in hartje Amsterdam en brengt u een warme Parijse ambiance. Gelegen in een prachtig grachtenpand, daar waar de Keizersgracht de nieuwe Spiegelstraat kruist, is het restaurant al meer dan 10 jaar een must voor culinaire liefhebbers van kreeft, tournedos, champagne en mooie wijnen.

Contacteer ons

Resultaten voor restaurant en amsterdam