restaurant de brug
Eeterij de Dungense Brug: gezellig Brabantse genieten Eeterij de Dungense Brug.
Geniet van Brabantse gezelligheid bij Eeterij de Dungense Brug. Geniet van Brabantse gezelligheid bij Eeterij de Dungense Brug. Een smakelijk Bourgondisch cadeau. Bekijk onze vernieuwde menukaarten. Brabantse gezelligheid in een eigentijds jasje. Ontdek onze kaart vol eerlijke gerechten. Bekijk onze kaarten.: Eeterij de Dungense Brug.
Hotel de Brug Gewoon Gezellig Lekker Gastvrij.
De BRUG Eten Drinken Slapen. 3 days ago. De BRUG Eten Drinken Slapen heeft een aangepaste menu kaart! De wild stoof pot heeft plaats gemaakt voor een heerlijk hamburger en voor de hertenham is een vitello tonato in de plaats gekomen.
Restaurant Brugrestaurant Resto RestoA4 A4, unieke voor locatie ontbijt, aan lunch rijksweg en A4. diner!
Naast de reguliere menukaart serveren we aanbiedingen als Broodje van de Week, Soep van de Dag en Schotel van de Maand. Kijk op onze borden in het restaurant. Resto A4 bestaat al 20 jaar! We bereiden verse maaltijden tegen een schappelijke prijs.
Welkom.
Hartelijk dank voor het bezoeken van onze website. Op de volgende paginas geven we meer informatie over EtenDrinken bij De Brug. Vindt u niet wat u zocht, aarzel dan niet om ons te mailen: info@restaurantdebrug.nl of te bellen op nummer 0578691607 Ruben Jagersma.
De Brug Zuidveld.
De Brug Zuidveld. Buffet-restaurant Pannenkoeken Dinercafé. Gekozen tot leukste restaurant van Midden Drenthe! Home / Hoofdpagina. Welkom bij het restaurant met de koebellen. Ik hoor u denkenkoebellen? Ja, koebellen, en die hangen boven de tafels. Deze worden bediend vanuit de open keuken, door de koks die het door u bestelde vlees bereiden.Daardoor hoeft u niet te staan wachten op uw vlees en krijgt u het vlees lekker vers bereidt op uw bord.
De Brug in Zuidveld Eet.nu.
Al verschillende malen waren we in De Brug. Meestal met een gezelschap, omdat een buffet dan het makkelijkst is. De Brug heeft een bijzonder buffet met een aantal echt Drentse dingen, maar natuurlijk ook het standaard programma in een restaurant zonder friet kom ik niet terug.

Contacteer ons

Resultaten voor restaurant de brug