restaurant aan het water amsterdam
Amsterdamse restaurants aan het water Nieuws Telegraaf.nl.
Vanaf het terras en balkon kijk je uit over de Amstel. Kom je met je bootje, dan kun je die afmeren aan de steiger van De Jaren. Nieuwe Doelenstraat 20 22, Amsterdam. Welk Amsterdams restaurant aan het water is jouw favoriet?
Aan het water restaurants in Amsterdam IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. Aan het water restaurants in Amsterdam. Aan het water restaurants in Amsterdam. 338 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
Restaurants in Amsterdam aan het water Rederij de Nederlanden.
Amsterdam Light Festival. Water Colors route. Entertainment aan boord. Blijf op de hoogte van nieuws over vaartochten, het huren van een boot in Amsterdam en leuke acties! Musea aan het water. Restaurants aan het water. Rederij de Nederlanden. 1012 WG Amsterdam.
De 10 beste restaurants met uitzicht in Amsterdam.
Bespaar tot 50% bij restaurants in Amsterdam als je boekt op TripAdvisor Alle aanbiedingen bekijken. Travellers Choice 2018 Winnaar Restaurants. Ciel Bleu Restaurant. 1 van 139 resultaten. Hedendaags Internationaal Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Fantastische tweede kerstdag 20/01/2019. Fantastische gezellige en heerlijk 14/01/2019. Travellers Choice 2018 Winnaar Restaurants. 2 van 139 resultaten. Mediterraan Frans Internationaal Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Super ervaring 23/11/2018. 3 van 139 resultaten. Frans Nederlands Vis en zeevruchten Europees Internationaal Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Helemaal top 19/01/2019. Dinner met grote groep 12/01/2019. Reserveer een tafel. Bickers aan de Werf.
De vijf beste hotspots aan het water Amsterdam Nautica.
Café restaurant Stork, gelegen aan de Noordelijke IJ oevers, biedt deze mooie ervaring. Hoewel het is gevestigd in een voormalige industriële loods, voelt de aankleding warm aan en vooral s avonds is het een van de meeste sfeervolle terrassen van Amsterdam. Thuis aan de AMSTEL. Café Thuis aan de AMSTEL biedt bezoekers een rustige, huiselijke setting langs het water.
Aan het water gelegen restaurants in Amsterdam Eet.nu.
Alle Aan het water gelegen restaurants in Amsterdam. Uit eten in Amsterdam? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Kleine eetwaren 5. Afhaal en bezorg 2. Eindcijfer tussen 1 10. Eindcijfer tussen 2 10. Eindcijfer tussen 3 10. Eindcijfer tussen 4 10. Eindcijfer tussen 5 10. Eindcijfer tussen 6 10. Eindcijfer tussen 7 10. Eindcijfer tussen 8 10. Eindcijfer tussen 9 10. Eindcijfer van een 10. Online bestellen 5. Met foto's' 42. Online reserveren 150. Nu open 38. Met foto's' 42. Met korting 4. Met menukaarten 5. Met recensies 59. Online bestellen 5. Online reserveren 150. All you can eat 4. Honden toegestaan 70. Bib Gourmand 4. Lekker Top 100 5. Invalide parkeerplaats 22. Nu open 38. Open op zondag 129. Open op maandag 114. Open op dinsdag 134. Open op woensdag 141. Open op donderdag 143. Open op vrijdag 144. Open op zaterdag 142. Aan de snelweg 10.
Restaurants aan het water in Amsterdam Amsterdam Boat Center.
Dinner Cruise Arrangement. Restaurants aan het water in Amsterdam. vc_rowvc_column width1/3vc_single_image image2683 img_sizefull/vc_columnvc_column width1/3vc_custom_heading textCafe Restaurant Riva font_containertagh2font_size24text_alignleft.: RESTAURANT AAN DE RIVIEROEVER. Café-Restaurant Riva kenmerkt zich door een internationale keuken, een uitgebreide wijnkaart en een mooi terras op de Amstel.
Cafe's' Restaurants aan het water Sloepvrienden.
Sloep huren in Amsterdam? Amsterdam Light Festival 2018. Losse kaartjes boeken. Een sloep huren met Koningsdag in Amsterdam. Sloep huren zonder schipper. Cafes Restaurants aan het water. Er zijn honderden leuke cafes en restaurants waar je kan aanmeren om wat te gaan drinken of eten. Hier een selectie van in mijn ogen de leukste en lekkerste die aan de grachten liggen. Klik hier voor een Google maps kaart. Restaurants aan het water.: Oud zeeplatform wat nu in de Houthaven van Amsterdam staat. Leuk terras, aardige bediening. Wel druk met boten in het weekend. Restaurant La Rive ster. Bekendste hotel van Amsterdam. Erg leuk voor een koffie. Altijd plek om aan te meren. Lange steiger aan de Amstel net voor Berlagebrug. Zonnig terras eind van de dag. Hotel de Goudfazant. Top restaurant in Amsterdam Noord aan het IJ. Lastig aanmeren, veel golven. Erg de moeite waard. Schuin tegenover CS in Amsterdam Noord. Topuitzicht over IJ. Goed aanmeren, wel wat golven. Muziekgebouw aan het IJ. Groot en mooie lokatie. Goede opstapplek, gratis parkeren. Restaurant gebouwd op oude spoorbrug. Aan de Prinsengracht.
De 6 beste terrassen aan het water Amsterdam Inside Amsterdam Inside.
Al heel veel over geschreven, maar Waterkant mag gewoon niet ontbreken in het rijtje beste terrassen aan het water. Sinds de opening zijn er alleen maar lovende reacties geweest en het tropische restaurant is niet meer weg te denken onder de afrit van de Q-Park. Ga hier naar toe om ontspannen met je benen over de kade te hangen en te genieten van de heerlijke Surinaamse gerechten en sfeer. Op één van de meest onontdekte plekjes van Amsterdam, het strandje van de Sloterplas, staat Hotel Buiten.
Cafe Restaurant Amsterdam.
Aan de achterkant bevonden zich vier ondergrondse waterreservoirs met elk een inhoud van ongeveer tienduizend kubieke meter, die werden gevuld met duinwater. In de machinekamer, waar nu het restaurant is, stonden vier pompen die het water via enorme buizen in de kelder en de watertoren de stad in pompten. Aanvankelijk werkten de pompen op stoom in het achthoekige gebouwtje aan de voorzijde van het gebouw stond de ketelinstallatie. In 1940 werd het Machinepompgebouw geëlectrificeerd: de stoommachines werden vervangen door dieselmotoren. De pompen werkten voortaan op stroom geleverd door het GEB de non-profit-voorloper van het NUON. Bij ernstige en langdurige storingen wekten de dieselmotoren de benodigde stroom op. Het was een beroemde en veel bezochte machinekamer. Een technisch tijdschrift uit 1941 schreefde: goedgevulde en symmetrische machinekamer maakte dan ook op den binnentredende bezoeker een grootschen indruk en gold als een sieraad voor de stad Amsterdam.

Contacteer ons

Meer resultaten voor restaurant aan het water amsterdam